- Wie ben Ik en mijn specialiteiten

Wie ben ik?

Hoi, Ik ben Jutta en ik ben een professioneel pedicure en aangesloten bij branche organisatie Provoet. Ik heb jarenlang als pedagogisch hulpverlener gewerkt in de zorg met daarnaast een passie voor het geven van holistische voetreflexmassages. Hierdoor kwam ik in aanraking met voetproblemen en ervaren schaamte en dat inspireerde mij om de opleiding pedicure te doen.

Mijn passie is dan ook om de problematiek weg te nemen door behandelingen te geven die cosmetisch, medisch en energetisch zijn. Zodat klanten weer pijnvrij en blij zijn met mooie voeten.

Hopelijk tot ziens!

Mooie voeten bewerkt

Mijn specialisaties

  1. Kalk en schimmelnagel behandeling.
  2. Restaureren en plaatsen van nagels met gellacy. Dit pas ik toe om kalknagels of traumanagels te herstellen, vervangen of te verfraaien.
  3. Gel nagellak aanbrengen en uitharden met een ledlamp op teennnagels.
  4. Holistische anti-stress voetreflex massage van voet en onderbeen.

 

Wat houdt een pedicurebehandeling compleet in?

Voordat ik begin kijk ik wat uw voeten nodig hebben en overleg wat uw wensen zijn. Hierop zal ik mijn behandeling aanpassen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat we een schimmelinfectie gaan behandelen aan uw voet of nagel.

Daarnaast knip ik uw nagels, reinig ik uw nagelomgeving, verwijder eelt en likdoorns en behandel ingroeiende nagels. Bij de behandeling maak ik gebruik van een spraymotor die ervoor zorgt dat de behandeling pijnvrij wordt ervaren.

Voor deze behandeling staat ongeveer 45 minuten.

Daarnaast kunt u de behandling uitbreiden. Kijkt u bij mijn behandelingen en specialisaties of neem contact met mij op voor vragen.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.