- Wie ben Ik en mijn specialiteiten

Mooie voeten bewerkt

Over mij

Ik ben ambulant pedicure en geef professionele voetbehandelingen in de omgeving Apeldoorn en Twello.

Wat houdt een pedicurebehandeling compleet in?

Voordat ik begin kijk ik wat uw voeten nodig hebben en overleg wat uw wensen zijn. Hierop zal ik mijn behandeling aanpassen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat we een schimmelinfectie gaan behandelen aan uw voet of nagel.

Maar het kan ook betekenen dat ik uw nagels knip, nagelomgeving reinig, eelt en likdoorns verwijder of ingroeiende nagels drukvrij leg. Bij de behandeling maak ik gebruik van een spraymotor die ervoor zorgt dat de behandeling pijnvrij wordt ervaren.

Voor deze behandeling staat ongeveer 45 minuten.

Daarnaast kunt u de behandling uitbreiden. Kijkt u bij mijn behandelingen en specialisaties of neem contact met mij op voor vragen.

Mijn specialisatie

Ik werk ambulant en kom bij u thuis in de omgeving Apeldoorn en Twello. Hiervoor heb ik twee of drie keukenstoelen en twee handdoeken van u nodig. De rest neem ik mee in mijn koffer met verlengsnoer.

Naast een uitgebreide en complete pedicure behandeling ben ik gespecialiseerd in voetreflexmassage om lichaam en geest weer energetisch in balans te brengen. Lees hierover meer bij "Wat is voetreflexologie".

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het restaureren van nagels met gellacy. Dit pas ik toe bij ingroeiende, trauma of schimmelnagels. 

Daarnaast is het aanbrengen van een mooie glanzende gel nagellak na een voetbehandling mijn specialisatie.

Of heeft u interesse in een deelbehandling? Kijk ook bij "Behandelingen & tarieven"  Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Voetreflexzone-massage

Punten in de voeten corresponderen met plaatsen in het lichaam. Door deze bijzondere massage ontspant het lichaam en kunnen blokkades worden verminderd.